BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

luni, 26 octombrie 2015

Memoria cosmica si aparitia fantomelor

Plăcut este considerat părintele teatrului. A trăi în perioada 254-184 î.Hr. Este primul care descrie în textele sale despre case bântuite de fantome. Ocultiștii consideră că aparițiile fantomelor sunt legate de ceea ce numim memoria cosmică.
Conform acestei teorii, tot ceea ce a trăit omenirea rămâne înregistrat și revine, din când în când. Aceste apariții sunt de natură ezoterică sau psihologică.
Cronicile vremii descriu că, în anul 1123, în ținutul Hesse, țăranii care se aflau pe un câmp au zărit pe cer, o armată de soldați. Aceștia au zburat spre un munte apropiat. Țăranii au început să se roage, până când viziunea a dispărut.
Este de notorietate faptul că, pe câmpul bătăliei de la Waterloo, se aud în noapte, zgomote și țipete ale celor dispăruți în această bătălie. Un grup de turiști care vizita acest loc, a fost martorul unei apariții misterioase. Soldați francezi se îndreptau către armata lui Wellington. Turiștii au descris uniformele în care erau aceștia îmbrăcați, precum și cuvintele de încurajare pe care le rosteau, înaintea începerii luptei.
 Un alt caz straniu este acela al unei persoane care închiriază un apartament în Paris. El susținea că, noaptea casa este bântuită de fantoma unei persoane care se spânzurase în acea casă.
Verificând în arhiva primăriei, a descoperit că, în acea casă se spânzurase proprietarul, cu o sută de ani înainte. Într-un restaurant parizian sunt cunoscute aparițiile fantomelor lui Jean Cocteau și a soției sale.
 În timpul vieții, ei erau clienți fideli ai acestui local. Angajații unui teatru parizian, unde a cântat ani de zile Edith Piaf, susțin că fantoma cântăreței poate fi văzută noaptea în teatru.
Tot mai mulți specialiști consideră că aceste apariții își au originea în memoria cosmică, care este un fel de amprentă pe care fiecare lucru sau ființă le lasă în această memorie. Amprenta unor evenimente sau ale unor ființe foarte puternice, apare de regulă, în locurile unde s-au produs evenimente tragice. Memoria cosmică este de natură eterică.
Metroul londonez este cel mai vechi din lume. Are peste 150 de ani. În momentul de față, se pot utiliza 274 de stații. În realitate sunt 400. Unele stații au fost închise din diverse rațiuni. Televiziunea BBC a prezentat un reportaj despre catacombele de sub metroul londonez.
S-a constatat că aceste catacombe erau adevărate cimitire, pline de oseminte umane. Fenomenele paranormale din metroul londonez sunt de notorietate. Angajații metroului susțin că , subteranul este un loc bântuit, cu numeroase apariții bizare.
Gropi comune, morminte au fost distruse pentru construcția metroului. Se spune că sufletele celor decedați bântuie prin subteran și au cauzat moartea multor muncitori care au lucrat la construcția metroului sau chiar au produs accidente în metroul londonez.
Este pentru prima dată, când specialiștii admit că apariția unei fantome nu este o halucinație. Teoria memoriei cosmice, stocarea tuturor informațiilor despre existența noastră, poate să fie un răspuns la aceste fenomene, pe care le-am numit paranormale. Din când în când, acestea părăsesc spațiul eteric și iau diverse forme.


Sursa:http://www.efemeride.ro/memoria-cosmica-si-aparitia-fantomelor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu