BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

joi, 13 august 2015

Fenomenul extraterestru si controlul general al omenirii

Barbara Bertholic este autoarea unei cărți intitulate Fenomenul Extraterestru Ar Putea Fi Un Sistem De Control General, care a fost foarte apreciată de specialiști dar și de cititori. Bertholic lansează ipoteza prin care omenirea este atent controlată de către civilizații extraterestre. Ea susține că acest control merge până acolo, încât mentalul este controlat de către extratereștrii.
Suntem confruntați și dominați de o inteligență care poate începe această manipulare, încă înainte de naștere, atunci când fătul de află în uterul mamei. Extratereștrii pot provoca boli, războaie, modificări de comportament, de relații, de personalitate.
Majoritatea oamenilor nu cred în existența extratereștrilor sau în răpirile și testele pe care aceștia le-au făcut pe oameni. Este și acest refuz o formă de manipulare. Este cunoscut în SUA cazul a trei tinere infirmiere care au decis să-și petreacă concediul împreună, în New Mexico.
Hotărăsc să părăsească autostrada și să facă o deviere, pe un drum secundar, spre o stațiune cu băi termale. La un moment dat, și-au dat seama că au greșit destinația și se opresc în fața unei prăvălii, pentru a lua informații cu privire la traseu. De aici, începe povestea pe care unii dintre noi o putem considera o mare minciună, fabulație.
Prăvălia era o intrare spre o instalație subterană. Cele trei au ieșit din subteran paralizate de frică și cu dureri în diferite părți ale organismului. La ședințele de hipnoză la care au fost supuse, spre surprinderea psihiatrului, toate trei au relatat același lucru. Reptilienii le-au supus la anumite teste și intervenții, unele foarte dureroase.
Dacă aceste tinere ar fi mințit, cum este posibil ca în timpul ședinței de regresie hipnotică, subconștientul fiecăreia dintre ele să descrie aceleași întâmplări? KarlaTurner, fost profesor universitar, a renunțat la activitatea universitară și s-a dedicat cercetării fenomenului manipulării făcute de extratereștrii. Această decizie a fost luată, după ce ea și familia ei au fost răpiți de extratereștrii. Din momentul în care ea a avut curajul să prezinte experiența sa, în conferințele pe care le-a susținut, zilele i-au fost numărate.
Asupra ei, dar și a familiei sale s-au produs atacuri psihologice. Ea a fost descoperită moartă în apartamentul său, iar oficial, cauza morții a fost sinuciderea. Sunt persoane care au făcut anchete paralele cu oficialii, asupra morții sale și care au adus dovezi că a fost un asasinat. După acest nefericit incident, familia sa a refuzat să mai dea orice informație, și-a schimbat domiciliul și numele de familie.
O bună parte dintre cei care au fost răpiți de extratereștrii au rămas cu traume pentru tot restul vieții, iar cei care au fost mai vorbăreți au avut parte de morți suspecte. Bertholic susține că armata are cunoștință de aceste răpiri, dat fiind faptul că în majoritatea mărturiilor, subiecții susțin prezența militarilor la experimentele la care au fost supuși.

Sursa:http://www.efemeride.ro/fenomenul-extraterestru-si-controlul-general-al-omenirii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu