BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

marți, 28 aprilie 2015

Scurt istoric al evenimentelor extraterestre,care au marcat omenirea

 Câteva evenimente, cronologic, pe care ufologii le-au prezentat, ca fiind cele mai importante în istoria relației omenirii cu extratereștrii. Președinții Washington și Lincoln au susținut că au fost contactați de extratereștrii.
În anul 1934, Nikola Tesla a fost cel care a aranjat o întâlnire dintre președintele Roosevelt și misterioșii pasageri ai unei farfurii zburătoare. În data de 04.07.1945, președintele Truman are o întrevedere cu extratereștrii. Copiii lui Rothschild susțin că tatăl lor avea întrevederi cu extratereștrii.
Eisenhower a avut o întâlnire cu extratereștrii în anul 1952, în care extratereștrii propun ajutorul lor pentru dezvoltarea omenirii cu o condiție, americanii trebuie să renunțe la bomba nucleară. Americanii nu sune de acord.
 EBE, extraterestrul care a supraviețuit incidentului de la Roswell a trăit până în 1952. În anul 1953, astronomii descoperă OZN-uri deasupra Ecuatorului.. În același an, prin proiectul Sigma au fost interceptate primele comunicații între extratereştrii. Anul 1954, extratereștrii gri aterizează la baza militară Hollomon. Ei pretind că vin din constelația Orion, care este în curs de a se stinge. În 20.02.1954, președintele Eisenhower semnează un tratat cu extratereștrii. Ei pot răpi oameni, cu condiția de a-i readuce în locul de unde au fost răpiți.
Încep construcţiile primelor baze secrete, în care extratereștrii își vor efectua experimentele.
Monseniorul Corrado Belducci, un apropiat al Papei, confirmă faptul că extratereștrii există. Comunicarea cu ei se face prin telepatie. În anul 1975, erau consemnate în diverse rapoarte, peste 296000 de contacte cu extratereștrii. Nikola Tesla avea cunoștințe științifice remarcabile. Putea controla mișcarea unui vapor de la distanță, putea controla căderea apei în cascada Niagara sau producerea unor cutremure puternice.
 Tesla era în contact cu extratereștrii, încă din anul 1920.
 Experimentul Philadelphia, l-a care a participat și Tesla, a fost realizat de entități numite K. Aceștia erau extratereștrii. O parte din marile descoperiri sunt atribuite ajutorului dat de extratereștrii, oamenilor de știință, sau au fost inspirate din studiul pe care cercetătorii le-au făcut pe epavele OZN-urilor descoperite.
Extratereștrii au ajutat omenirea să progrese cu cel puțin o sută de ani, în domeniul științific.
 Nava fără pilot care s-a aflat în orbita Pământului peste doi ani, a fost gândită și creată după modelul OZN-urilor. Timp de doi ani, ea s-a aflat în orbita Pământului, misiunea sa fiind top secret. Există posibilitatea izbucnirii unui război intergalactic? Este o navă de spionaj intergalactic?
Vom afla răspunsurile mai târziu, autoritățile americane, deocamdată, au refuzat să răspundă la aceste întrebări. Specialiștii americani susțin că nava a făcut o muncă excelentă și că este un proiect încheiat cu succes. Sunt voci care susțin că nava are și un caracteristicile unui satelit de spionaj. Au fost spionate anumite zone mai fierbinți, cum ar fi Iranul, Irakul, Afganistanul, dar și spațiul cosmic.


Sursa:http://www.efemeride.ro/scurt-istoric-al-evenimentelor-extraterestre-care-au-marcat-omenirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu