BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

miercuri, 6 iulie 2022

Manastirea Chiajna * Loc misterios in Romania

 


Mănăstirea Chiajna
*Loc misterios in Romania
*Foto:Wikimedia Commons
*Sursa:https://www.alohotels.ro/blog/locuri-misterioase-din-romania-cu-legende-si-povesti-ciudate


Ruinele mănăstirii Chiajna sunt un monument istoric aflat la marginea cartierului Giulești.
Legenda spune că biserica ar fi blestemată, poveste dată de faptul că aceasta a fost atacată de otomani înainte de a fi sfințită și fără ca vreo slujbă să fi avut loc între acești pereți.
Tocmai din această cauză un blestem s-a abătut asupra ruinelor mănăstirii. Localnicii sunt cei care alimentează zvonurile, unii dintre ei afirmând că au văzut fantome, umbre și tot felul de chestii ciudate. Cel mai adesea se vorbește însă despre clopotul îngropat, care bate din când în când.
Reputaţia acestui loc este dată și de o serie de evenimente negative. În primăvara anului 1967, aici a fost descoperit cadavrul unui elev de doar 16 ani, a cărei moarte a fost considerată la acea vreme suspectă. Necropsia a relevat faptul că băiatul a avut parte de o moarte violentă.
O altă întâmplare vizează povestea unui cetăţen elveţian care, orbit de gelozie, şi-a asasinat aici fosta iubită, pe mama şi pe fostul soţ al acesteia.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu