BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

marți, 28 iunie 2022

Sinca Veche * Loc misterios in Romania


Șinca Veche
*Loc misterios in Romania
*Sursa:https://www.alohotels.ro/blog/locuri-misterioase-din-romania-cu-legende-si-povesti-ciudate
Foto: Wikimedia Commons

Complexul monahal de la Șinca Veche se află la 45 de km de Brașov și 22 Km de Făgăraș și se înscrie în lista celor mai vechi monumente feudale românești.
În jurul acestui complex există câteva legendele şi mistere, care spun că aici au avut loc fenomele paranormale, vise premonitorii şi tot felul de viziuni.
Localnicii susţin că în acest loc visele se îndeplinesc, dacă ai inima curată şi plină de dorinţă. Alții afirmă că aici se aud, în preajma unor sărbători mari, coruri parcă venite din cer, care le încântă auzul. Spre întărirea misterului, se spune că pe fotografiile care se fac aici apar sfere albe, invizibile în momentul fotografierii.
O altă legendă amintește de apa izvorului aflat în apropiere, apă ce ar avea puteri tămăduitoare. Deosebit în acest loc mai este și turla săpată în grotă, în formă de spirală, pe unde pătrund razele soarelui -





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu