BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

sâmbătă, 9 mai 2015

Scandaluri celebre cu iz sexual care au marcat lumea

În anul 857, ascensiunea Papei Ioan al VIII-lea era evidentă. La scurt timp, lumea religioasă creștină, avea să fie bulversată de ceea ce avea să se întâmple. Papa era femeie și însărcinată. Documentele vremii sunt ținute secret de Vatican. Este o palmă pe obrazul bisericii și probabil că nu se dorește ca acest episod să fie cunoscut.
Tot ce se știe este faptul că atât copilul, cât și papesa au murit subit, lăsând în urmă, multe semne de întrebare, cu privire la moralitate și biserică. După acest incident nefericit, toți pretendenții care vor să devină papă, sunt controlați dacă sunt bărbați.
În anul 1703, a fost închis în temnițele de la Bastilia, un personaj ciudat, numit Omul cu masca de fier.
Timp de 25 de ani, această persoană a purtat pe față o mască, astfel încât nimeni să nu-l recunoască.
S-a speculat că este fratele geamăn al regelui Louis al XIV-lea, sau că este fiul nelegitim al acestuia.
 A murit tot cu masca pe față, astfel că identitatea lui a rămas necunoscută.
Anul 1828 este scena unui scandal, care avea în centrul atenției un ofițer francez, de origine evreu, pe nume Dreyfus. El fusese acuzat că a trădat Franța și a făcut spionaj în favoarea Germaniei. A fost udecat și condamnat să fie deportat pe viață în Guyana. Emil Zola a scris o scrisoare președintelui franței, care s-a numit Eu acuz. Zola a fost condamnat la un an de închisoare și la plata a 3000 de franci. Acest scandal a divizat Franța în două, socialiștii și naționaliștii de dreapta.
A fost primul scandal politic cu influențe naționaliste și antisemite, în Franța. Anul 1899 este scena unui alt scandal, de data aceasta cu iz sexual. Președintele Franței moare la Elysee, în timp ce făcea sex cu amanta sa. Autoritățile s-au mobilizat și au dezminţit această situație. Totuși, martorii au vorbit.
 Anul 1917 reprezintă anul în care a fost executată celebra Mata Hari. Ea a fost acuzată de francezi că a făcut spionaj pentru germani.
În traducere Mata Hari înseamnă în javaneză, ochiul aurorei. Dansatoare celebră, adulată, iubită și foarte influentă, se mișca în grupurile cele mai influente din Europa. Franța a susținut că Mata Hari a acceptat să spioneze pentru Germania, pentru suma de 20000 de mărci. Ea s-a apărat, susținând că acea sumă reprezenta contravaloarea serviciilor sexuale pe care le-a oferit unor importanți oameni din Germania.
 În anul 1880, Oscar Wilde era căsătorit și avea doi copii. Cu toate acestea el adora tinerii bărbați, cu care avea legături amoroase.
Face o mare pasiune pentru un tânăr lord, pe nume Douglas. Tatăl tânărului îl dă în judecată pentru sodomie și va face pușcărie doi ani. Câțiva ani mai târziu, ministrul afacerilor externe din Anglia, lordul Rosebery, este acuzat că întreține relații nepermise cu secretarul său, care era fratele mai mic al lui Douglas, pe nume Francis. Tatăl lui a vrut și de această dată să-l dea în judecată pe ministrul în cauză, așa cum a făcut cu Wilde, dar primul-ministru englez a mușamalizat toată situația. Francis a murit în timpul unei partide de vânătoare. Mulți au susținut că a fost o sinucidere. Primul-ministru a trebuit să-și dea demisia, împreună cu tot cabinetul.
În anul 1902, Krupp era moștenitorul celor mai mari fabrici de armament din Europa, care exportau armament chiar și dușmanilor. Această situație nu era agreată de Germania. Krupp era efeminat, retras și nu suporta femeile. Cu toate acestea, familia l-a obligat să se căsătorească și să aibă două fete. Este cunoscut pentru orgiile sexuale cu bărbați tineri. Situația lui devenise o chestiune de stat. Kaizerul a intervenit în toată această afacere, încercând să-l convingă să renunțe la aceste orgii. Krupp s-a sinucis prin împușcare.
Sunt istorici care susțin că ar fi fost ajutat să se sinucidă, pentru că una dintre fiicele sale se căsătorise cu persoana care convenea statului german. În urma acestor evenimente, autoritățile germane au pus mâna pe celebrele uzine. Exporturile de armament se făceau numai cu țările filogermane.


Sursa:http://www.efemeride.ro/scandaluri-celebre-cu-iz-sexual-care-au-marcat-lumea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu