BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

sâmbătă, 9 mai 2015

Femei diabolice care au socat lumea prin crimele lor

VĂDUVA NEAGRĂ

 Vera Renczi este considerată cel mai mare criminal român, denumită și Văduva neagră. A ucis 35 de bărbați, dintre care doi i-au fost soți iar ceilalți amanți. Și-a ucis chiar și fiul în vârstă de zece ani, care cunoștea faptele abominabile ale mamei sale. Era o femeie foarte frumoasă care avea obsesia că trebuie să fie ultima femeie din viața bărbatului care i-a trecut prin pat. Nu se cunosc date exacte cu privire la familia din care provenea, nici anul de naștere nu este cunoscut.
Până la 13 ani a locuit în București. După moartea mamei sale s-a mutat în Serbia. La vârsta de 18 ani acea o listă lungă de iubiți.
 La 20 de ani l-a cunoscut pe Karl Schick, un austriac bogat, mult mai în vârstă decât ea. S-au căsătorit și au au avut un copil, Lorenzo. La scurt timp, Karl dispare pentru totdeauna. La scurt timp îl cunoaște pe Joseph Renczi, un sârb frumos și foarte bogat. Acceptă imediat cererea în căsătorie. Vera a explicat că primul soț murise la București într-un accident de automobil.
Surprinzător i-a fost eliberat certificatul de deces și a putut să se recăsătorească. După câteva luni de la căsătorie, dispare și Renczi. După această dispariție, Vera și-a reluat viața tumultoasă. Se îmbrăca numai în negru. La conacul său mulți bărbați au fost invitați, dar niciunul nu s-a mai întors.
Face imprudența și se îndrăgostește de Milorad, un afacerist sârb, căsătorit. Acesta dispare la fel de misterios, numai că soția acestuia preia pe cont propriu ancheta și ajunge la Vera. Ea a anunțat autoritățile care au descoperit în subsolul conacului, în cripta familiei, 35 de cadavre. Pe fiecare sicriu era o etichetă care avea numele fiecărui defunct. În mijlocul încăperii era un fotoliu cu o masă unde ea obișnuia să bea șampanie.
Vera a făcut 35 de confesiuni terifiante. La al doisprezecelea sicriu a izbucnit în plâns, spunând că e fiul său și că a fost obligată să-l omoare pentru că el descoperise toate aceste omoruri. Ea a mărturisit autorităților că era foarte posesivă şi nu suporta ca acești bărbați să nu fie numai ai ei. A fost condamnată la moarte. Dar cum în Iugoslavia femeile nu puteau fi executate, i-a fost comutată pedeapsa în închisoare pe viață. A murit câțiva ani mai târziu de schizofrenie. Martorii spun că purta lungi discuții cu fiecare dintre victimele sale.

Contesa Elizabeth Bathory

Este considerată una dintre cele mai mari ucigașe în serie. Este trecută în The Guiness Book Records pentru seria ei de crime.
Dispariția a sute de fete din zonă, lipsa sângelui din cadavre, urme de vampir pe acestea, piele deosebit de albă pe care o avea, băile pe care le făcea în sânge au făcut din ea o femeie malefică. Ancheta pe care autoritățile vremii au făcut-o au scos la iveală atrocități de neimaginat. Victimele erau abuzate sexual, bătute, înfometate, mutilate. Documentele vremii vorbesc despre canibalism și vampirism.

Irma Grese

Cea mai tânără femeie gardian din lagărele naziste, avea 16 ani, a fost o ființă diabolică. A omorât mii de deținute prin înfometare, biciuire, schingiuire, torturi, asmuțirea câinilor înfometați asupra deținuților. A fost condamnată la moarte în 1945.

Regina Mary I a Angliei

Este primul copil al regelui Henry al VIII lea. Se urcă pe tron după moartea fratelui său vitreg, Eduard al VI lea, care o exclusese de la tron, dat fiind fanatismul său religios. În momentul în care a devenit regină a introdus catolicismul în Anglia și a omorât nu mai puțin de 300 de protestanți. Peste 800 de protestanți au părăsit țara în așteptarea morții ei. I-a urmat la tron sora sa, Elizabeth I, care a reintrodus religia protestantă.


Isabela de Castilla

A fost căsătorită cu Ferdinand al II lea împreună punând bazele inchiziției în Spania. În 1492, toți evreii și musulmanii sunt obligați să treacă la catolicism. L-a numit personal pe inchizitorul șef, cel care a dus o politică diabolică împotriva altor religii decât cea catolică. În 1974, Papa a propus-o pe Isabela pentru beatificare, fiind considerată fiica domnului.

Beverly Allitt

Îngerul morții, așa a fost numită una dintre cele mai mari criminale în serie din Marea Britanie. A omorât patru copii și a rănit grav alți cinci, în calitatea de asistent pediatru. Le-a făcut injecții cu insulină și potasiu pentru a le provoca stop cardiac. Copiii care rezistau erau sugrumați Faptele sale au fost puse pe sindromul Munchausen de care ea suferea. Sindromul Munchausen exagerează sau crează simptome de boală pentru a determina investigațiile medicale, în scopul efectuării unor operații care nu sunt necesare. Cei care suferă de această boală au avut traume în copilărie.

Sursa:http://www.efemeride.ro/femei-diabolice-care-au-socat-lumea-prin-crimele-lor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu