BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

sâmbătă, 2 mai 2015

In Univers exista peste 100 de civilizatii extraterestre !


După ce un cetăţean din Făgăraş a fotografiat mai multe OZN-uri în timp ce se plimba prin localitatea Beclean putem spune că suntem doar la un pas de întâlnirea cu extratereştrii. Până acum se punea des întrebarea dacă există extratereştrii, acum întrebarea pe care ne-o punem tot mai des este când o să fie întâlnirea cu ei şi care sunt scopurile lor.
Potrivit reprezentanţilor Academiei de Ştiinţe din Anglia în Univers nu există doar o civilizaţie ci 100 chiar.Experţii britanici recomanda înfiinţării în cadrul structurilor ONU a unei agenţii care să se ocupe cu problemele legate de întâlnirea cu civilizaţiile extraterestre.
Sir Dr, Martin Dominik a încercat să ne pregătească pt o eventuală întâlnire cu extratereştrii şi încercând să sugereze că aceştia nu ar fii periculoşi. La fel şi Stephen Hawking susţine că:” Extratereştrii există, dar nu trebuie să îi contactăm. Acesta este de părere că extratereştrii şi-ar fi irosit toate resursele de pe planeta lor şi acum sunt în căutarea unei alte planete unde să colonizeze .
Până şi astronomul de la vatican, Părintele Gabriel Funes crede că extratereştrii sunt fraţi de-ai noştrii şi spune că: “Extratereştrii sunt prietenii lui Dumnezeu”. Nu ne rămâne nimic de făcut decât să aşteptăm clipa în care o civilizaţie extraterestră îşi v-a face simţită prezenţa, şi să Sperăm că aceştia sunt fiinţe prietenoase care vin cu gânduri paşnice.
Oare suntem pregătiţi să intrăm în contact cu o civilizaţie extraterestră? Până în prezent ţările avansate din punct de vedere tehnologic oare nu au intrat în legătură cu una dintre cele 100 de civilizaţii presupuse?
La cât de multe secrete există în lumea în care trăim, orice este posibil. Sondajele efectuate de-a lungul timpului arata că oamenii nu privesc cu teamă o posibilă întâlnire cu o civilizaţie extraterestră. De exemplu, printre oamenii obişnuiţi, 86% dintre americani sunt de părere că extratereştrii sunt fiinţe prietenoase. Dar aceasta poate să fie explicaţia de care avem nevoie pentru a justifica o minciună atât de mare?


Sursa:http://www.efemeride.ro/in-univers-exista-peste-100-de-civilizatii-extraterestre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu