BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

miercuri, 11 februarie 2015

Modificarile genetice determina vampirismul

Cu toții ne-am întrebat ce este un vampir energetic? Există vampirii energetici? Cine sunt ei? În fiecare zi relaționăm, intrăm în contact cu alte persoane, cunoscute sau nu. Unele dintre aceste persoane ne seduc, altele ne enervează, ne creează o stare de disconfort.
Vampirul energetic ne acaparează tot ceea ce înseamnă viață personală și profesională. De regulă, el face parte din anturajul nostru și devine un fel de guru pentru nou. El este cel care la început s-a oferit să ne ajute, să ne asculte și încetul cu încetul, fără el, viața noastră nu mai are sens.
Vampirismul energetic este un fenomen cotidian, cu care ne întâlnim chiar dacă nu vrem. Specialiștii susțin că persoane apropiate nouă, pot deveni vampiri energetici. Partenerul, copilul, fratele, sora sau șeful și părinții pot avea această influență negativă, prin care echilibrul nostru fizic dar și psihic este dat peste cap. Vampirii energetici se împart în două grupe. Cei care produc acest fenomen involuntar și cei care se manifestă voluntar.
Vampiri energetici care în mod deliberativ practică astfel de tehnici sunt specialiști în ocultism, ei devin specialiști în a practica astfel de practici. Există mai multe tipuri de vampiri energetici. Acuzatorul sau intimidatorul este persoana care ne devalorizează în permanență, iar stresul la care suntem supuși ne poate fi fatal Negativismul lui pătrunde în câmpul nostru energetic, producând dezechilibre în ceea ce privește sănătatea noastră. O astfel de persoană este un bun manipulator și coleric prin excelență.
Interogatorul este persoana care în prima fază ne uimește prin curiozitatea sa, ca mai apoi, să constatăm că el fructifică ideile noastre. Este persoana care încearcă să ne imite, să fure ceva din identitatea noastră. Indiferentul este persoana care ne ignoră, este arogant, distant, misterios, lucru care ne enervează și ne face să fim dispuși la eforturi supraomenești pentru a-i intra în grații. Plângăciosul, omul care este mereu nemulțumit, care trebuie mereu compătimit și ascultat, este un vampir energetic care ne acaparează toată energia.
Tragedianul este persoana care pare să aibă în fiecare zi câte o tragedie. Totul este negru pentru el. El este fatalist prin excelență. Vampirul energetic este figura cea mai fascinantă a supranaturalului. El este frumos, pasional, distins, sadic sau gata de a se jertfi pentru noi. Unul dintre marii intelectuali ai secolului unu a fost Pliniu cel Bătrân. El s-a dedicat studiului vampirismului și vorbește într-o operă de-a sa, despre faptul că vampirilor le este frică de lemnul de frasin. Frasinul va deveni unealta principală împotriva vampirilor.
Cercetătorii vorbesc despre Human Vampiric Virus pe care anumite persoane îl dețin în ADN-ul lor. Nu se cunoaște originea acestui virus, care transformă persoana din una normală în vampir energetic. A fost avansată teoria conform cărei acest virus este de origine extraterestră. Alți specialiști pun această anomalie pe seama disfuncțiilor celulelor HEM, componente ale hemoglobinei. Ei susțin că este o boală ereditară. Persoanele cu astfel de afecțiuni sunt palide, nu suportă soarele, pot suferi afecțiuni ale pielii în cazul expunerii la soare, au tulburări psihice și dantura lor suferă modificări, colorându-se în roșu. În plus, ele pierd foarte mult sânge.
Știința medicală a acceptat că există modificări ale ADN-ului, care duc la aceste disfuncții. Adevăr sau fabulație vampirismul rămâne o fascinație. În fața avalanșei de mituri antice, cronici medievale sau istorii moderne, implicarea oamenilor de știință în studierea acestui fenomen, trebuie să recunoaștem că vampirismul există, îmbrăcând mai multe forme și că el este determinat de modificări genetice. În folclorul slav, poate izvorul cel mai puternic în domeniul vampirismului, se spune că pentru găsirea mormintelor în care se ascund vampirii este folosit un armăsar negru. Lăsat liber în cimitir, un astfel de armăsar perfect, fără nicio pată, va ocoli exact mormintele vampirilor.

Sursa:http://www.efemeride.ro/modificarile-genetice-determina-vampirismul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu