BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

vineri, 13 februarie 2015

Iluminatii




Membrii renumiţi
Goethe, Ferdinand din Brunswick şi mulţi alţii

Conform culturii populare şi teoriilor ciudate şi primitive ale conspiraţiei, nicio societate secretă nu a ajuns atât de renumită precum „Iluminaţii,” care a fost adesea un subiect dezbătut în cărţi, filme şi televiziune. Gruparea, după cum se ştie, este mai mult sau mai puţin fictivă dar legenda acesteia sustine ca se trage dintr-o organizatie secreta germana care dateaza din jurul anilor 1700. La acea vreme, membrii se prezentau ca un ordin al liber-cugetătorilor erudiţi. La scurt timp, presa s-a întors împotriva lor şi au ajuns să fie consideraţi drept o putere ocultă nonconformistă care încerca să doboare guvernul, fiind acuzaţi şi de determinarea izbucnirii Revoluţiei franceze. Gruparea s-a destrămat la scurt timp după acest conflict însă au continuat să aibă o influenţă puternică, mult timp considerându-se că membrii şi-au continuat practicile de undeva din umbră.

Parctici secrete
Mulţumită apariţiei sale constante în cultură, gruparea ‚Iluminaţii’ continuă să înspăimânte şi în prezent. Teoreticieni conspiraţilor actuale afirmă că gruparea a supravieţuit şi că îşi continuă practicile lucrând sub forma unui guvern secret care guvernează industria şi politica mondială conform ideologiilor sale. Familia Bush împreună cu Winston Chruchill şi Barack Obama sunt consideraţi membri renumiţi dar încă nu există dovezi clare cum că această grupare ar fi fost dezvăluită. Cu toate acestea, zvonurile circulă constituind una dintre cele mai cunoscute, deşi ciudate, teorii ale conspiraţiei.

Sursa:http://zeceintop.ro/top-10-societati-secrete/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu