BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

miercuri, 21 ianuarie 2015

Societatea Thule




Societatea Thule

Membri renumiţi
Rudolf Hess, Arthur Rosenberg, Adolf Hitler (persoane controversate)

S-a suspectat că multe dintre societăţile secrete puneau la cale planuri malefice însă gruparea Thule este una dintre puţinele grupări în ale căror cazuri suspiciunile s-au dovedit a fi adevărate.Gruparea a fost iniţiată ilegal în Germania, la scurt timp după izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. A descins dintr-o grupare germană care folosea practici oculte dar s-a transformat foarte repede într-o societate care urmărea să promoveze ideologia unui popor arian şi a adoptat un model ostentativ de abordare a iudeilor şi a celorlalte minorităţi. La scurt timp, gruparea s-a dezvoltat, ajungând la o mie de membri şi având chiar propriul ziar de propagandă. În 1919, membrii săi au întemeiat o organizaţie politică numită Partidul Muncitorilor Germani. Tânărul Adolf Hitler s-a aliat şi el partidului care în cele din urmă s-a transformat în partidul Muncitorilor Naţional-socialişti Germani sau Partidul Nazist.

Practici secrete

Înainte ca gruparea Thule să pună bazele nazismului, membrii practicau câteva activităţi ezoterice. Cea mai renumită a fost fascinaţia membrilor faţă de poporul arian ale cărui origini au încercat să le regăsească pe vechile teritorii ale tărâmului mitic Thule despre care grecii au afirmat că a fost descoperit în nordul Europei în apropierea Islandei şi Groenlandei.

Sursa:http://zeceintop.ro/top-10-societati-secrete/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu