BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

marți, 16 decembrie 2014

Grupul Bilderberg




9. Grupul Bilderberg

Membri renumiţi


Nu au existat membri renumiţi dar au existat numeroşi participanţi printre care Ben, Bernanke, familiile regale din Spania şi Olanda, oficiali ai Băncii Mondiale şi reprezentanţi ai unor companii importante.
Grupul Bilderberg, nu este o societate secretă per se (în sine) însă are la bază acelaşi mister care a devenit subiectul unui şir nesfârşit de conspiraţii şi critici. Gruparea a luat naştere în anul 1954 şi de atunci, an de an, se desfăşura exclusiv ca o conferinţă pe bază de invitaţie, care convoca diferiţi şefi de state, reprezentanţi industriali şi moguli din mass-media. Iniţial, gruparea a fost fondată cu scopul de a promova o înclinaţie anti-America ce, după al Doilea Război Mondial, începuse să se răspândească de-a lungul Europei, dar în timp se pare că s-a transformat într-o lungă discuţie despre o convenţie mutuală interculturală.

Practici secrete
Gruparea Bilderberg a stârnit controverse dintr-un singur motiv: prezenţa presei la conferinţă era interzisă şi nici un detaliu referitor la ceea ce se discuta nu era făcut public. Caracterul discret şi securitatea strictă a locurilor de întâlnire reprezentată, de obicei, de gărzi înarmate, poliţie sau rachete care survolau zona au determinat apariţia unor conspiraţii privind conferinţa. Se spune că una dintre cele mai cunoscute practici este încercarea grupării de a atrage atenţia siguranţei publice, a pieţelor financiare şi a presei asupra unor scopuri alese de ei, probabil cu intenţia de a crea „un guvern mondial”. Gruparea a ignorat aceste afirmaţii şi susţinea că principalele sale scopuri erau convenţia mondială şi sfârşitul proliferării armelor nucleare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu