BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

marți, 12 aprilie 2022

Castelul Iulia Hasdeu * Loc misterios in Romania


Castelul Iulia Hașdeu
Foto:Wikimedia Commons
Sursa:https://www.alohotels.ro/blog/locuri-misterioase-din-romania-cu-legende-si-povesti-ciudate


Aflat la Câmpina, Prahova, castelul Iulia Hașdeu atrage vizitatorii dornici de misticism sau pur și simplu pe cei curiosi.
Castelul Iulia Hașdeu a fost construit între anii 1894 și 1896 de către tatăl acesteia, scriitorul Bogdan Petriceicu-Hașdeu din durerea unui tată care și-a pierdut fiica puțin înainte ca ea să împlinească 19 ani.
Este un castel încărcat de mister, despre care se mai spune și că ar fi unul dintre cele mai bântuite din ţara noastră. Conform legendelor, noaptea, Iulia Hașdeu poate fi auzită cântând la pian, în aplauzele tatălui sau, iar în unele nopţi, bătrânul Hașdeu iese pe geam şi urlă ca un lup. Mai mult, se mai spune si că toate detaliile castelului din Câmpina,,au fost transmise de Iulia tatălui ei, la ședințele de spiritism”.
Pe o stradă aparent simplă şi plină de case, n-ai gândi că poţi pătrunde printr-o poartă care să te ducă într-o minunată grădină plină de arbori, unde se înalţă Castelul Iuliei Hașdeu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu