BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

duminică, 10 septembrie 2017

Picatrix, cartea araba de magie cu retete de vrajitorie incredibile!

Picatrix, cartea araba de magie cu retete de vrajitorie incredibile!
 

Picatrix este o carte araba veche de astrologie si magie oculta, datand din secolul al 10-lea sau al 11-lea, si care a castigat notorietate pentru retetele sale magice. Picatrix, cu descrieri si vraji criptice astrologice, acopera aproape orice dorinta posibila sau imposibila. Cartea a fost tradusa si folosita de multe culturi de-a lungul secolelor si continua sa fascineze pe fanii oculti din intreaga lume.
Picatrix a fost scrisa initial in limba araba, fiind intitulata “Ghayat al-Hakim”, care se traduce prin “Scopul Inteleptului.” Cei mai multi cercetatori cred ca isi are originea in secolul al 11-lea, desi exista argumente bine sustinute ca ar putea data si din secolul al 10-lea. In cele din urma, scrierile arabe au fost traduse in spaniola, si mai tarziu in limba latina in 1256 pentru regele castilian Alfonso Inteleptul. In acest moment, cartea a preluat titlul latin Picatrix.


Sursa: http://www.almeea.ro/picatrix-cartea-araba-de-magie-cu-retete-de-vrajitorie-incredibile/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu