BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

miercuri, 15 iunie 2016

Zona linistii,intamplari misterioase



Zona Liniștii este un ținut deșertic în nordul Mexicului. În anul 1930, un pilot mexican a observat că radioul nu a mai funcționat în momentul în care a survolat zona. Mai târziu și alți aviatori au constatat acest fenomen sau acela că busola nu mai funcționa.
Coincidență sau nu, Zona Liniștii se află pe aceeași paralelă cu Triunghiul Bermudelor, valea sacră din Tibet și piramidele din Gizeh.
În zonă se produc fenomene magnetice care fac imposibile comunicările radio. Zona este populată cu reptile ciudate, iar vegetația este unică.
O legendă veche mexicană spune că într-o altă parte a globului, undeva în Asia, există o zonă identică și energiile dintre cele două zone se întrepătrund.
În anul 1970, mai mulți cercetători se deplasează în Zona Liniștii unde reușesc să înregistreze o furtună magnetică în timpul căreia au căzut pe sol particule metalice de origine extraterestră și bile metalice.
În 8 februarie 1969, în Zona Liniștii a căzut un meteorit de dimensiuni mari. Unda de șoc a fost simțită la sute de kilometri.
În anul 1921, în timpul revoluției mexicane, soldații care erau în Zona Liniștii au putut observa pe cer sfere de foc. Mexicanii au adus în zonă trupe și armament pentru că au crezut că sunt atacați.
Localnicii susțin că astfel de fenomene sunt relativ dese. În anul 1976, locuitorii din Ceballos au observat la marginea localității un obiect gigant care avea peste 300 de metri lungime.
Obiectul era luminat în culori albastru și verde. Locuitorii s-au apropiat de misteriosul obiect. În tot acest timp, câinii din sat urlau și erau agitați.
După câteva minute, obiectul s-a ridicat și a dispărut spre Zona Liniștii. O altă întâmplare ciudată s-a petrecut în anul 1975. Un fermier care era însoțit de soția sa se aflau într-o mașină pe un drum din Zona Liniștii. Din senin, s-a pornit o ploaie torențială care a făcut deplasarea pe drum imposibilă. Cei doi asistau la scufundarea mașinii în nisipul plin de apă, în care se formase o groapă.
De mașină s-au apropiat două persoane, bărbați, înalți care cu o putere extraordinară au reușit să scoată prin împingere mașina din groapă.
Fermierul a vrut să le mulțumească celor doi, dat aceștia dispăruseră la fel de brusc, cum au și apărut. O altă întâmplarea s-a petrecut în anul 1970, când americanii au lansat o rachetă de la baza Green River spre deșertul New Mexico. Era un test banal pe care americanii îl făceau destul de des.
De această dată, proiectilul a fost deviat de o forță misterioasă spre Zona Liniștii. Un proiectil de șase tone a fost deviat spre zona mexicană. A fost dată alerta generală. Americanii s-au deplasat în zona mexicană unde au periat toată zona unde proiectilul căzuse. Cantități uriașe de nisip iradiat au fost transportate în SUA.
În urma acestui incident, relațiile dintre cele două țări au fost întrerupte, timp de câțiva ani. După acest incident, accesul în Zona Liniștii a fost restricționat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu