BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

duminică, 19 iunie 2016

Mistere sacre,statui cu suflet


Există concepția că civilizațiile care ne-au precedat sunt depozitarele unor cunoștințe care, dacă ar ajunge pe mâna unor persoane incompetente, ar provoca dezastre pentru umanitate.
Asemenea cunoștințe, ce sunt apanajul unui mic număr de inițiați, au văzut totuși lumina tiparului în decursul timpului, lucrările respective fiind apoi distruse din rațiuni evidente.
La un moment dat s-a vehiculat chiar ideea existenței unei conspirații, Sfânta Alianță, care avea ca scop dispariția acestor secrete. Această ipoteză a dus la nașterea existenței Ordinului Negru a cărui misiune, de-a lungul timpului și în toate țările din lume, a fost să distrugă cărțile ce dezvăluiau o serie de secrete cărora nu le venise timpul.
Dacă se dovedește a fi reală ipoteza existenței altor civilizații înaintea civilizației noastre și că ele au fost distruse printr-un abuz din cauza folosirii cunoștințelor științifice și telurice, atunci este evidentă precauțiunea luată de ocultiști în privința păstrării secretului unor cunoștințe.
În perioada 1943-1945, Mussolini a avut consilieri oculți. La ordinul lui Mussolini au fost arse 80000 de cărți și manuscrise care aparținuseră Societății Regale a Cunoașterii din Napoli.
Operațiunea avea ca scop să împiedice ca documentele magice de o importanță considerabilă să cadă în mâinile trupelor aliate.
O mare parte dintre aceste documente erau foarte vechi. În unul dintre aceste documente se descria un experiment în care un magician reușise să concentreze cu ajutorul telescopului asupra apei lumina ce provenea de la o stea și obținuse apa-Sirius sau apa-Vega.
Folosea această apă la cristalizarea unor substanțe extrem de sensibile la acțiunea meteorologică și cosmică. Sărurile cristalizate formau grupe care semănau cu simbolurile ezoterice ale stelelor respective.
Unele documente care au fost salvate se referă la civilizația egipteană și în care se susține că egiptenii sunt de origine africană.
Cartea lui Toth este un document care a fost scris înainte de apariția civilizației egiptene. Documentul scris pe un papirus transmitea umanității secretul unor puteri nelimitate.
Vechile civilizații dispărute dispuneau de puteri fantastice. În Cartea lui Toth se vorbește despre construcția unor statui. Și pentru că oamenii nu știau să facă suflete, invocau spiritele demonilor și ale îngerilor și le introduceau datorită cunoașterii misterelor sacre în chipurile zeilor, în așa fel încât aceste statui dobândeau puterea de a face binele și răul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu