BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

luni, 28 septembrie 2015

Misterul de la Abu-Rowash,piramida care a fost construita cu ajutorul uneltelor mecanizate

Unul dintre cele mai impresionante mistere ale lumii poartă numele de piramida de la Abu Rowash. Chiar dacă la prima vedere pare să fie vorba despre o piramidă ca oricare altă, această construcție megalitică ridică numeroase semne de întrebare despre momentul și modalitatea în care a fost ridicată.
Imediat după ce a fost descoperită, piramida în cauză a ridicat numeroase semne de întrebare în rândul specialiștilor. Un prim punct controversat este faptul că piramida a fost construită pe vârful unui munte. Conform teoriilor acceptate în cercurile de specialitate, piramidele au fost construite cu ajutorul sclavilor, care erau supuși la muncă forţată și astfel blocuri de mai multe tone au fost ridicate unele peste altele pentru a se construi în cele din urmă o piramidă. În contextul piramidei de la Abu Rowash este aproape imposibil de crezut că doar cu ajutorul forței mușchilor, blocurile de piatră de câteva tone au fost cărate în vârful muntelui.
Un alt aspect interesant, remarcat de către oamenii de știință care au analizat construcția de la Abu Rowash, este că pietrele cu cât sunt mai mari cu atât sunt mai vechi. Acest fapt este de-a dreptul halucinant pentru că dispoziția mărimii pietrelor nu este una uniformă, atât la baza piramidei, cât și la vârf se regăsesc pietre de dimensiuni considerabile. Și atunci prin ce metodă a fost construită această piramidă misterioasă?
S-a mai remarcat faptul că și în ziua de astăzi se pot vedea numeroase urme care sugerează că pietrele au fost prelucrate cu ajutorul unor mașini mecanizate. Chiar dacă pare greu de crezut, în urmă cu peste 5000 de ani, când se presupune că a fost construită această piramidă, civilizațiile de atunci dețineau unelte mecanizate cu care puteau găuri blocurile de piatră sau să taie perfect. Și atunci trebuie să ne întrebăm iar cine a putut ridica un asemenea monument la o asemenea înălțime?
Impresionant mai este faptul că piramida deține mai multe pasaje prin care se poate coborî în interiorul ei. Aceste pasaje sunt deschise și pietrele cu cât sunt poziționate mai joc cu atât sunt mai înnegrite de fum.
După aceste semnalmente se poate deduce că este posibil ca în vechime acolo să se fi încălzit ceva. Dar este doar o altă teorie bizară.


Sursa:http://www.efemeride.ro/misterul-de-la-abu-rowash-piramida-care-a-fost-construita-cu-ajutorul-uneltelor-mecanizate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu