BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

sâmbătă, 5 septembrie 2015

Istoria ascunsa a omenirii,razboiul extraterestru din China antica

Diverse legende, născute în China antică, povestesc cum la începuturile civilizației, s-a produs un război fără precedent între zei și oameni. Aceștia au coborât pe Pământ cu farfuriile lor zburătoare și au pus stăpânire atât pe oameni, cât și pe animale, transformându-i în sclavi.Acest război a fost pur și simplu disproporționat pentru că extratereștri au folosit arme moderne, în timp ce triburile din China antică se aflau la un stadiu incipient al dezvoltării. Scrierile vechi sugerează că acest conflict s-a petrecut undeva prin nordul Chinei, cu peste 4400 de ani în urmă.Armatele extraterestre, după ce au invadat Pământul, au construit numeroase piramide și i-au transformat pe oameni în sclavi. Istoria și-a schimbat cursul în momentul în care o altă rasă extraterestră a întrat în luptă, de data aceasta de partea oamenilor. Au fost numiți giganții roșii pentru că aveau 12 metri înălțime, părul roșu, armură care emana flăcări și extrem de protectori. După numeroase lupte, giganții au reușit să-i alunge pe extratereştri dominatori și astfel China a fost eliberată.Aceste scrieri, cu o vechime de mii de ani, au fost considerate de majoritatea cercetătorilor legende. Totuși există numeroase desene, care indică prezența farfuriilor zburătoare pe teritoriul Chinei. Acestea au o vechime de mii de ani și din motive lesne de înțeles au atras atenția unei părți infime din rândul istoricilor. Evenimentele produse chiar la începutul calendarului chinezesc, adică cu 2673 de ani înaintea debutului calendarului georgian, sunt consemnate atât pe papirusuri, cât și sculptate în rocile diverselor peșteri.Aceasta este cauza pentru care și în prezent se mai caută urme ale acestui război antic între extratereștri, care s-a desfășurat pe Terra. Ceea ce s-a descoperit până în prezent, nu satisface gusturile tuturor oamenilor de știință, motiv pentru care acest război este plasat în sfera poveștilor pentru copii.
razboi extraterestru in china
Un pergament interesant (foto) arată că o farfurie zburătoare de mici dimensiuni a aterizat în lanul de orez. După cum se poate vedea, este cam pe jumătatea unui om, ceea ce semnifică faptul că extratereștri dominatori erau de dimensiuni foarte mici. Artistul a simțit nevoia să deseneze deasupra OZN-ului caracterele care erau însemnate pe aparatul de zbor. Aceasta este dovada clară că evenimentele din acele vremuri chiar s-au produs conform celor relatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu