BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

vineri, 4 septembrie 2015

Cine a fost Jack Spintecatorul ?

Cine a fost Jack Spintecatorul?

Cazul temutului criminal in serie care a terorizat vreme indelungata cartierul londonez East End, ramine una dintre marile enigme ale istoriei.
Ipoteze au fost din abundenta, dar nici una nu a fost acceptata ca „oficiala”. Multa vreme, principalul suspect a fost un anume Francis Tumblety, un american care locuia la Londra in perioada crimelor, arestat pentru comportament indecent. Eliberat, nu se stie in ce baza, a reusit sa fuga in Statele Unite iar dosarul lui a disparut in mod misterios. Toate aparentele pledau impotriva lui: recunoscut ca obsedat sexual, misogin inrait, avind o atractie morbida catre grotesc, acasa la el fiind gasita o colectie de utere extrase chirurgical. Si totusi nu se stie cine a fost Jack Spintecatorul. Tumblety trecea drept un homosexual inrait, ceea ce nu se potrivea cu profilul psihologic al autorului crimelor cu conotatie sexuala.


Sursa:http://www.efemeride.ro/10-dintre-cele-mai-bine-pazite-secrete-moderne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu