BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

duminică, 1 martie 2015

Șamanismul, o practică care îmbină meditaţia, omul şi spiritele din alte dimensiuni



Șamanismul este o practică centrată între meditația între om și spirite. Etimologic acest cuvânt provine din limba tunguskă, o limbă siberiană. În timp, șamanismul s-a extins în Orientul Mijlociu, țările baltice. Practici asemănătoare au fost întâlnite la mongoli, turci și chiar la maghiari, înainte de creștinism. S-a extins cu repeziciune în China, Japonia, Coreea și America.

Șamanul este persoana care vorbește cu spiritele, este persoana care trăiește în supranatural.
De curând un șaman zulu, celebru în Africa de Sud, a făcut dezvăluiri cu privire la activitatea sa se șaman. El se numește Credo Mutwa. Mutwa își începe dezvăluirile, susținând că toate războaiele și conflictele care s-au produs de-a lungul istoriei, nu au fost generate de oameni. Oamenii nu vor să-și distrugă planeta, singurul loc unde pot trăi. Oamenii sunt conduși de o forță care ne duce spre autodistrugere.
 El susține că a intrat în comunicare cu entități care dețin această forță și care ne conduc. Entitățile acestea trăiesc printre noi, sunt de origine extraterestră și el îi numește chitauli.
El face o descriere a acestor creaturi. Au capul mare, au mersul legănat, din cauza cozii și cei care sunt războinici prezintă coarne. Chitaulii roiali nu au coarne, în schimb au o creastă care pleacă de la frunte, către partea din spate a capului. Degetul mic este o gheară cu ajutorul căreia ei înfăptuiesc unul dintre ritualurile lor, acela de a sfârteca cap omului pentru a mânca creierul. Ei au pielea albă cu aspect de reptilă. Fruntea este bombată și au un aer foarte inteligent. După un război cosmic, ei au fost obligați să se ascundă în subteran. Se hrănesc cu energie umană, dar și cu sânge uman.
El vorbește despre un adevărat oraș subteran care se află într-o zonă bogată în cupru, în Africa de Sud, unde aceste creaturi trăiesc. Interesant este faptul că însuși Dalai Lama a venit în acea zonă, împreună cu discipolii săi, să caute aceste creaturi. El susține că Dalai Lama și discipolii săi ar fi dispărut și nu s-au mai întors niciodată în Tibet. Dalai Lama nu a mai apărut în public de câțiva ani. Chinezii chiar i-au găsit un înlocuitor, iar tibetanii păstrează o tăcere suspectă viv a vis de această dispariție. Mutwa susține că chitaulii sunt responsabili pentru dispariția misterioasă a unor civilizații, tocmai când se aflau la apogeu.
 Mutwa vorbește despre faptul că chitaulii răpesc fete virgine, le acoperă cu o cuvertură de aur, după care le sug sângele. În perioada când năpârlesc, au nevoie de energie pe care o iau de la persoane tinere.
O teorie similară o întâlnim și la Anton Parks, cercetător, care susține că reptilienii se hrănesc cu sânge uman și pudră din aur. Să ne aducem aminte că și unii oameni au practicat astfel de lucruri. Regele David, când avea o vârstă înaintată, a dormit ani de zile lângă o fecioară, în speranța că ia energia viguroasă a acesteia. Grecii și romanii procedau în același fel. Papa Innocențiu al VIII-lea a folosit copii care sufereau accident vascular, în speranța că energia se transfera către el.
Mulți dintre noi suntem sceptici la ceea ce susține Mutwa, însă, echipa de ziariști care a realizat acest interviu, a asistat în săptămânile pe care le-au petrecut alături de Mutwa la lucruri incredibile, cum ar fi vindecarea unor muribunzi, cărora medicii nu le mai dăduseră nicio șansă. Mutwa a intrat în legătură cu spiritele morților care fuseseră rude cu ziariștii. Ceea ce le-a relatat Mutwa a fost ireal. El a descris momente și evenimente de o precizie uimitoare, față de fiecare ziarist, din viața intimă a acestora, aflate de la spiritele morților.
Sursa:http://www.efemeride.ro/samanismul-o-practica-care-imbina-meditatia-omul-si-spiritele-din-alte-dimensiuni


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu