BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

vineri, 13 martie 2015

Hărțile antice arată că zeii au venit din Pleiade și au creat omul


Cultura sumeriană ne indică faptul că în urmă cu aproximativ 450.000 de ani, zeii au coborât pe Pământ și au creat omul. Opera a fost una simplă, genomul lor a suferit mici modificări și astfel a fost creată o nouă formă de viață, care popula o planetă nouă. Scopul este unul relativ simplu, locuitorii Terrei trebuiau să muncească pentru creatorii săi, adică Anunnaki sau “cei care au coborât din cer”.
După ce operațiunea de extragere a aurului a fost încheiată, zeii au decis că omul merită în continuare să trăiască și astfel i s-a oferit posibilitatea să se reproducă.
Sumrienii dețineau aceste informații din istoria pierdută a Terrei și pentru că trebuia transmisă și generațiilor viitoare, au fost inscripționate pe diverse tăblițe de argilă. Mai mult de atât, au fost realizate diverse hărți unde planeta zeilor sau a extratereștrilor este situată undeva în Pleiade.
Istoricii nu s-au lăsat înșelați de aceste informații și cei mai mulți dintre ei le consideră eronate sau simple povești pentru a satisface curiozitatea iubitorilor teoriilor conspiraționiste. Totuși, pentru a demonstra încă o dată că nimic nu este întâmplător și fiecare legendă are un sâmbure de adevăr, Marcus Matthe, descrie în cartea sa, Chokwe Art and its History, anumite aspecte impresionante despre civilizația africană Chokwe.
Matthe a intrat în posesia unor tăblițe de aur care se asemănă cu niște hărți stelare. Conform culturii chokwe, acestea indică locul de unde provin zeii, adică creatorii omului. Straniu sau nu, tăblițele de aur indică printr-o cruce centura Orion, care ajută la poziţionarea a două rânduri de câte trei stele din Pleiade şi un „X” care marchează poziţia planetei de unde au coborât „zeii”.
 Interesant este faptul că aceleași elemente au fost descoperite și pe alte tăblițe care au aparținut culturii incașe.
De exemplu, pe o tăbliță pe care este desenată creația, incașii au desemnat un animal sacru al cărei organe genitale sunt plasate chiar între anumite planete din Pleiade. Ei credeau cu desăvârșire că zeii creatori au coborât din acel loc pentru a da viață omului pe Terra.
Coincidențe sau nu, aceste aspecte ale unor civilizații antice arată încă o dată faptul că istoria pe care o cunoaștem în prezent despre specia noastră este eronată sau pur și simplu incompletă. Probabil că viitorul apropiat ne va demonstra motivul și scopul existenței omului pe Terra, dar până atunci nu putem decât să alergăm în căutarea adevărului.


Sursa:http://www.efemeride.ro/hartile-antice-arata-ca-zeii-au-venit-din-pleiade-si-au-creat-omul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu