BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

vineri, 13 martie 2015

ANNUNAKII, oamenii care au venit din stele


Annunaki sau oamenii care au venit din stele, sunt o civilizație plină de mistere. Vă prezentăm câteva dintre ele. În numeroase reprezentații cu Annunaki apar ceasurile. Sumerienii au fost primii care au ridicat locuințe, compartimentate în camere. Se spune că vechii cosmonauți Annunaki au fost cei care i-au inițiat pe sumerieni în astfel de construcții.
În secolul al XIX-lea, arheologii au descoperit în vechile ruine de la Ninive, 22000 de tăblițe de argilă, atribuite populației Annunaki. În 1976, autorul Zecharia Sitchin a publicat traducerea unor texte de pe aceste tăblițe. Textele descriu venirea poporului Annunaki pe Pământ, pentru a-și recupera aurul. În texte se spune că sunt de pe altă planetă.
În cultura lor, aurul este lumină. Lumina se manifestă sub formă de căldură. Radiațiile se interacționează cu moleculele care încep să vibreze, până când se încălzesc. În concepția lor, aurul este un scut împotriva căldurii.
 Sitchin se întreabă de ce au atâta nevoie de aur Annunaki? Probabil, răspunde el, locul de unde vin are temperaturi foarte mari și au nevoie de adevărate scuturi de protecție împotriva căldurii. Textele de pe tăblițe descriu venirea lor pe planeta noastră și modul în care s-au implicat pe lângă oamenii preistorici. Annunaki au modificat genetic umanitatea primitivă și i-au transformat în sclavi care trebuiau să descopere aurul.
Adam în ebraică înseamnă om, în sumeriană adamu înseamnă prima casă. Suschin susține că Adamii au fost primii oameni moderni, care au fost creați de către Annunaki, prin amestecul ADN-ului lor cu cel al oamenilor preistorici. Acest proces s-ar fi întâmplat acum 450000 de ani. Legendele triburilor zulu vorbesc despre oamenii veniți din stele, care au creat primii oameni, pe care i-au folosit în căutarea aurului. Tăblițele de la Tărtăria sunt trei obiecte mici din lut, descoperite de către un țăran, din Alba Iulia, în 1961.
Una dintre ele are scriere sumeriană. Tăblițele au fost duse la Moscova, unde cercetătorii ruși le-au analizat.
Istoricul rus Jirov crede că poporul sumerian a trăit în Carpați și mult mai târziu, a migrat în Irakul de azi. Nu se cunosc cauzele migrării. Unii cercetători pun această migrare pe seama schimbărilor de climă sau a unui cataclism.
 Cercetătoarea Isabela Iorga crede că aceste tăblițe conțin informaţii cu privire la Annunaki. Ei vin de pe planeta Nibiru, care este de trei ori mai mare decât Pământul.
Acest teritoriu, bogat în aur, a fost pentru Annunaki o destinație binevenită. S-au făcut unele speculații între scheletele gigantice descoperite la Buzău și existența, implicarea Annunaki în crearea lor, prin modificări genetice.

Sursa:http://www.efemeride.ro/annunakii-oamenii-care-au-venit-din-stele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu