BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

sâmbătă, 7 februarie 2015

Societatea "Craniu si oase"


Societatea „Craniu si oase”

Membri renumiţi

George H.W. Bush, George W. Bush, John Kerry

Colegiile Ivy League sunt cunoscute pentru numeroasele organizaţii studenţeşti şi grupări, dintre care probabil ca cea mai renumita este societatea „Craniu si oase,” de la Universitatea Yale. În fiecare primăvară, societatea alege noi studenţi care să se alăture grupării, singura condiţie fiind ca cel iniţiat să fie liderul campusului universitar. Printre aceştia, cel mai des se numără atleţii, membrii consiliilor studenţeşti şi frăţia preşedinţilor. De asemenea, printre membri se găsesc şi preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, senatori şi reprezentanţi ai Curţii Supreme de Justiţie fapt ce a determinat ca mulţi să creadă că aceasta este un fel de organizaţie ilegală întemeiată de elitele politice. Nu se poate contesta faptul că grupul este bine finantat, deoarece există o grupare alumni, Asociaţia „Russel Trust”, care gestionează resursele financiare ale organizaţiei. De asemenea se crede ca grupul, deţine o insulă în partea de nord a oraşului New York.

Practici Secrete

Gruparea nu mai constituie un mister, în schimb, practicile lor nu sunt dezvăluite încă. Membrii se întâlnesc de două ori pe săptămână, dar încă nu se ştie ce se întâmplă în timpul şedinţei. Spre dezamăgirea teoreticienilor conspiraţiei, zvonurile care au apărut sunt oarecum lipsite de importanţă. Este posibil ca gruparea să fi fost ţinta câtorva farse, una fiind chiar judecată în instanţă de către preşedintele tribului apache care a afirmat că membrii grupării ‚osoase’ deţineau scheletul lui Geronimo. Pe deasupra, organizaţia este renumită pentru faptul că îi obliga, chipurile, pe membrii nou-iniţiaţi să relateze experienţele sexuale celorlalţi şi pentru faptul că fiecare iniţiat primea o poreclă. Se ştia, dintr-un zvon mult controversat, că preşedintele George W. Bush era poreclit, chipurile, „Magog”, nume dat membrilor care trăiseră cele mai multe experienţe sexuale.
Sursa:http://zeceintop.ro/top-10-societati-secrete/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu