BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Papa de la Roma a supervizat un caz autentic de aparitie a unui spirit dupa moarte! Fantoma si-a lasat amprenta mainii in lumea materiala!

Intr-un manuscris atribuit secolului XVII si provenit dintr-o veche manastire italiana, se vorbeste despre ancheta instituita de Cardinalul Carpegna, din ordinul papei Inocentiu al XI-lea, relativ la o aparitie spiritista.
In noaptea de 19 aprilie 1683, Domenico Denza, in varsta de 40 de ani, om cu moravuri ireprosabile si foarte stimat de societatea romana, dupa ce visa, in repetate randuri, o femeie invesmantata in alb, auzi o voce care il chema insistent. Trezindu-se, zari inaintea lui aceeasi silueta din visurile sale. Intreband-o cine este si ce vrea, necunoscuta s-a recomandat marchiza Laura Astalli, moarta recent, adaugand sa-i transmita sotului ei ca are neaparata nevoie de doua sute slujbe pentru odihna sufletului.
Denza, obiectand ca-l vor socoti tacnit pretandu-se unei asemenea dorinti, fantoma isi apasa mana pe plapuma, spunandu-i: „Fa sa vada barbatul meu aceasta portiune pe care o ating” si… disparu. In prada surescitarii, Denza arata imediat fratelui sau plapuma, pe care – aidoma unei peceti cu fierul rosu – se intiparise mana marchizei.
Cronicarul subliniaza ca: amprenta era de-o perfectiune neegalata, distingandu-se toate degetele si conturul manii; numai podul palmei ramase alb. De asemenea, observara o deformatie a degetului mic si, intr-adevar, era un defect avut de marchiza din copilarie, in urma unei caderi. In viata, ea ascundea cu grija acest amanunt inestetic, avand tot timpul manusi pe maini in prezenta strainilor. Dar obisnuitii familiei, vazand amprenta, recunoscura emotionati mana marchizei Astalli. Parand prea mare pentru o mana de femeie, si fiind comparata, de mai multe ori, corespunse exact cu manusile defunctei.
Aceasta amprenta a fost vazuta si recunoscuta de un mare numar de cavaleri, doamne, prelati si cardinali, chiar si de Maiestatea Sa, regina Suediei, precum si de Sanctitatea Sa, Suveranul Pontif.


Sursa:http://www.almeea.ro/papa-de-la-roma-a-supervizat-un-caz-autentic-de-aparitie-a-unui-spirit-dupa-moarte-fantoma-si-a-lasat-amprenta-mainii-in-lumea-materiala/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu