BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

luni, 24 noiembrie 2014

Societatea secreta "Ordinul Templierilor Orientali"


10. Ordo Templi Orientis (Ordinul Templierilor Orientali)


Ordinul Templierilor Orientali este o grupare secretă care a luat naştere la începutul secolului al XX-lea. Gruparea s-a dezvoltat în aceeaşi perioadă cu cea a mult mai cunoscuţilor francmasoni, practicand ritualuri şi tehnici oculte astfel încât membrii să poată trece de la un rang inferior la un altul superior. Ideile filozofice ale grupării aveau la bază credinţa într-o nouă eră de principii şi practici ezoterice pentru a descoperi adevărata identitate a unei persoane. Faimosul ocultist şi excentric, Aleister Crowly, a compus multe dintre predici inclusiv un manifest intitulat „Mysteria Mystica Maxima”, în cele din urmă ajungand conducătorul grupării. După moartea sa, influenţa şi renumele Ordinului Templierilor Orientali au început să se diminueze însă continuă să existe precum şi numeroase sedii din diferite colţuri ale lumii, îndeosebi în Statele Unite ale Americii, în Anglia şi în câteva regiuni din Europa.

Practici secrete
Având în vedere faptul că Aleister Crowly devenise foarte cunoscut în vremea sa, au fost dezvăluite din ce în ce mai multe predicii ale Ordinului Templierilor Orientali. Aşadar, gruparea nu se mai străduieşte să îşi ascundă identitatea la fel ca în trecut. Asta nu înseamnă că nu folosesc, încă, practici ezoterice. Printre acestea, se numără interesul enorm al membrilor grupului faţă de actele sexuale, predicarea „adorării falusului” şi magia practicării onanismului.


Sursa:http://zeceintop.ro/top-10-societati-secrete/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu