BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

miercuri, 6 noiembrie 2013

Toti putem vedea aura! Ghid practic de observare si interpretare a aurelor oamenilor

In tablourile vechi, personajele sfinte sunt inconjurate de un nimb de lumina, uneori numai capul are o aureola: pictorii de odinioara stiau ca trupul omenesc este inconjurat de un camp de energie luminoasa. Primele fotografii de aure – in civilizatia noastra – au fost facute de doi cercetatori rusi, familia Kirlian. Si ceea ce a putut vedea aparatul lor pot percepe si ochii nostri.
In mod normal, toti oamenii pot vedea aurele, dar fara sa realizeze ca le vad! Daca ziceti: “De ce poarta ea aceasta culoare? Nu i se potriveste!”, sau “Ce bine ii vine rochia aceasta”, ati vazut aura in ambele cazuri. Prima persoana purta o culoare care nu se armoniza cu aura. Observati cu grija culorile care predomina in imbracamintea prietenilor vostri: veti vedea ca variaza in functie de comportamentul lor.
Cum invatam sa citim aurele?
Oamenii “obisnuiti” pot invata sa citeasca aurele? Datorita acestora, medicii ar putea sa localizeze imediat organul bolnav al pacientilor. Cat despre sefi, ei ar putea sti de la prima vedere daca angajeaza un lucrator cinstit! Se pare ca ritualurile religioase folosite in diverse biserici aveau drept scop sa-i initieze pe fideli in citirea aurelor.
Primul pas important este sa invatam sa privim cu adevarat persoana a carei aura vrem s-o vedem.Trebuie sa prelucram calitatea “ascultarii”. O alta conditie indispensabila este sa nu ne crispam asupra rezultatelor. Trebuie sa incepem printr-o atitudine de copil care se joaca: daca merge, cu atat mai bine! Daca nu merge, nu-i nimic, vom relua mai tarziu. Aspectul ludic inlesneste mult functionarea mecanismelor psi.
Motivarile sunt de asemenea importante: in ce scop precis doriti sa cititi aurele? Daca va ganditi ca le-ati fi de mare ajutor celorlalti, aveti deci o atitudine deschisa si generoasa care va inlesni perceperea aurelor.
Practic ar trebui sa incepeti prin a lua aminte la culorile din imbracamintea celorlalti. Poate fi un joc pasionant sa observati cati oameni energici si vigurosi poarta ceva rosu sau pun ceva rosu in casa si gradina lor. Distrati-va, dimpotriva, sa numarati persoanele linistite care poarta albastru. Celor care sunt calmi, siguri de ei, deschisi spiritualitatii nu le lipseste niciodata albastru viu… ca si cum ar face sa devina albastru tot ceea ce ating! Si priviti-i pe oamenii stralucitori, radiosi, carora le place sa rada si sa se joace, “raze de soare”, care nu sunt niciodata obositi sau pesimisti, priviti-i cum poarta galben sau vad lucrurile in galbenul auriu al florilor!
Culorile reflecta sufletul, spiritul si trupul, dar amintiti-va ca ele arata o lipsa de perfectiune, o neimplinire. Daca am fi ceea ce ar trebui sa fim, din noi ar emana o lumina curata alba… Daca din intamplare vedeti la cineva acesta lumina alba, urmati acea persoana ca pe o Stea… Caci este o stea! Dar, asteptand, ne putem multumi cu mai putin, ne putem reconforta cu albastru, ne putem intari cu rosu si sa radem in razele solare ale galbenului auriu!
Interpretarea culorilor aurei
Aura emana din tot corpul, dar in mod obisnuit ea este mai intensa in jurul umerilor si capului. Acolo se poate vedea cel mai usor. Probabil din cauza numerosilor centri glandulari si nervosi localizati in aceasta zona. In general, culorile inchise denota mai mult efort practic, putere de vointa, forta mentala. Culorile de baza se schimba pe masura ce persoana se dezvolta sau intarzie sa se dezvolte! Dar tonurile mai usoare, pastelurile se topesc si se sterg rapid pe masura ce se afirma temperamentul.
Rosul
El reprezinta in mod traditional corpul, Pamantul, focul iadului! El arata forta, vigoare, energie. Dar interpretarea sa depinde de nuanta si de corelarea sa cu celelalte culori. Rosul inchis arata un temperament violent si o tendinta la tulburari nervoase. O persoana cu rosu inchis in aura poate sa para puternica pe dinafara, dar exista undeva o suferinta care-i afecteaza sistemul nervos. Acest gen de persoana va fi dominatoare si impulsiva. Daca nuanta de rosu este mai deschisa, va fi atunci o persoana impulsiva sau centrata pe ea insasi. Rosu stacojiu poate arata un ego debordant. Roz, rosu coral sunt culori legate de imaturitate. Le vedem de obicei la tineri. in cazul unui adult, acestea arata o mentalitate de adolescent intirziat, o grija infantila fata de sine insusi. De fiecare data cand exista rosu, exista tendinta la tulburari nervoase. Astfel de persoane ar trebui sa-si faca timp sa se calmeze, sa se exteriorizeze.
Portocaliul
Culoare a Soarelui, ea este revitalizanta. Este, in general, o culoare buna, aratand o deschidere catre ceilalti. Totusi, daca oranjul viu arata vitalitatea si controlul de sine, oranjul inchis denota o atitudine delasatoare, lipsa de ambitie si in mod obisnuit lene. Oamenii care au oranj in aura lor sunt supusi tulburarilor renale.
Galbenul
Auriu, stralucitor, el indica sanatatea celor care sunt “in apele lor”, a celor care se ingrijesc atat cat trebuie, care nu se plictisesc si care invata usor. Ei sunt fericiti, prietenosi si serviabili. Dar daca galbenul este palid, ei sunt timizi. Daca galbenul tinde spre rosu, sunt timizi si nehotarati, lasandu-se condusi de ceilalti.
Verdele
Daca este smarald si mai ales cu urma de albastru, este culoarea vindecarii. Serviabil, tonic, amical, prietenos, verdele este culoarea medicilor si infirmierelor care au intotdeauna aceasta culoare in aura lor. Rareori este o culoare dominanta, ea fiind mai degraba un contrapunct. Cu cat tinde spre albastru, cu atat este mai folositoare si demna de incredere. Daca tinde spre galben, ii scade valoarea. Verdele cu mult galben simbolizeaza inselatoria. Regula generala: verdele vindecator, intens se vede doar in cantitate mica, dar este bine sa-l avem in aura.
Albastrul
Intotdeauna a fost culoarea Spiritului, simbolul contemplarii, al rugaciunii, al cerului. Se mai spune ca albastrul este adevarata culoare a Soarelui si ca este culoarea lui Jupiter, care guverneaza cele mai inalte ganduri si marile idei. Aproape toate nuantele de albastru sunt bune, dar cele mai intense sunt cele mai bune. Albastrul pat indica o persoana superficiala care totusi lupta sa-si cucereasca maturitatea.
Albastrul mediu releva o persoana care lucreaza din greu sa se perfectioneze. Bleumarin il arata pe lucratorul de fond care se cufunda in activitatea sa. Oamenii cu albastru inchis sau intens urmeaza in general o cercetare spirituala si isi dedica viata unei mari cauze, cu dezinteres (fie stiinta, arta, serviciu social etc.).
Indigo-ul si violetul
Aceste culori arata o fiinta care urmeaza o experienta religioasa sau cauta o cauza careia sa i se dedice. Pe masura ce o gaseste si i se consacra, aceste culori fac loc albastrului intens. Se pare ca acesta din urma este o emanare naturala a sufletului, imediat ce el a ajuns pe calea care i se potriveste. Dar cei care au purpuriu au tendinta la orgoliu, caci exista o infiltratie de roz. Tulburarile cardiace, bolile de stomac sunt frecvente la cei cu indigo, violet si purpura in aura.
Albul
Este, in mod logic, culoarea perfecta spre care tindem toti. Daca sufletele noastre ar fi atins armonia absoluta, toate vibratiile noastre colorate s-ar topi intr-un alb stralucitor. Hristos a avut o astfel de aura. Culoarea este lumina si lumina este manifestarea Creatiei. Fara lumina n-ar fi viata. Lumina este prima marturie a Creatiei.
Sursa:http://www.almeea.com/toti-putem-vedea-aura-ghid-practic-de-observare-si-interpretare-a-aurelor-oamenilor/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu