BINE ATI VENIT IN NEANT!

TOTI VENIM DE NICIUNDE SI PLECM NICAIERI,REGASINDU-NE APOI INTR-UN VID ABSURD.

Acest blog a apartinut lui IOAN ''NEALA'' NICA care a murit in 1 Ianuarie 2020. Blog-ul va fi administrat in continuare de fratele sau George ''Sixray'' NICA

joi, 3 iulie 2014

Un articol care lamureste multe(Metafizica)


Un articol care lamureste multe .

 In adancurile fiintei noastre purtam cu totii amintirea a ceea ce reprezinta menirea vietii noastre.
 Fiecare a participat la crearea acestei meniri, impreuna cu Dumnezeu si cu ingerii, inainte de a veni pe Pamant. Cand ne-am intrupat, Pamantul ne-a influentat modul de a gandi, simti, actiona, facandu-ne astfel sa uitam care-i scopul venirii noastre aici.
 Dar cautarea, constienta sau nu, ne urmareste in mod constant, ne determina sa ne punem intrebari despre rostul lucrurilor si sensul vietii, sa ne definim sentimentul utilitatii in tot ceea ce intreprindem.
 Reamintirea menirii noastre umple golul din noi. Atunci cand te simti pustiu pe dinauntru, te indrepti catre ceva din afara fiintei tale, pentru a umple acest gol.
 Si totusi, obiectele si persoanele exterioare nu reusesc niciodata sa umple complet acest sentiment de pustiu interior. Aceasta se realizeaza numai prin gasirea si urmarea drumului propriu in viata.
 Fiecare dintre noi, oamenii, avem menirea de a descoperi cine suntem in esenta si de a deveni expresia Iubirii Divine. an afara acestei meniri mai cuprinzatoare, mai avem si o menire personala. De obicei, menirea personala are legatura cu acele trasaturi, calitati, "dat-uri" ale noastre pe care ni le punem in valoare, le exprimam prin implinirea menirii.
 Atunci cand ne descoperim menirea si incepem sa ne-o manifestam, vom constata ca se intensifica sentimentul de evolutie, daruire, miscare, care ne vor implini si vor indeparta senzatia de teama.
 S-a constatat, de asemenea, ca fiecare boala isi are radacinile in faptul ca drumul pe care-l urmam este gresit. Boala in sine este un semn ca nu suntem pe drumul cel bun.
 Deprimarea, anxietatea, dependentele, obsesiile, complexele de inferioritate, lipsa de respect de sine - toate acestea apar datorita faptului ca nu ne concentram asupra menirii.
 Unii oameni intuiesc care este rostul lor in viata, insa le e teama sa avanseze, fiind speriati de succes, de esec, de a nu fi suficient de buni sau de a nu fi ridicoli. Altii nici macar nu-si pun problema sau nu au incredere in intuitiile lor.
 Este indicat sa incepem cu rugaciuni, apoi sa urmarim sa fim atenti la indrumarile divine, care vin intotdeauna ca raspuns la aceste rugaciuni.
 Indrumarea divina apare in forma unor semne pe care le "vedem" (cum ar fi carti care cad din biblioteca), ca semne pe care le "auzim" (cum ar fi o conversatie pe care o surprindem intamplator si care ne da informatii folositoare), sub forma de vise sau ganduri si sentimente repetitive, care ne impulsioneaza sa facem un anume lucru - chiar daca respectiva actiune pare sa nu aiba legatura cu rugaciunea si intentia initiale.
 Atunci cand luam seama la aceasta indrumare si o urmam, suntem condusi, in mod firesc, sa intreprindem lucruri legate de menirea noastra.
 Ne bucuram de faptul ca Dumnezeu si ingerii ne sprijina ca sa trecem prin acest proces si ei au grija sa primim tot timpul cunoasterea, informatiile, oamenii, posibilitatile materiale de care avem nevoie pentru realizarea fiecarei actiuni.
 Usile ni se deschid de fiecare data cand urmam indrumarea divina care ne este data, ceea ce face ca uneori sa asistam la adevarate miracole.
 Pe langa acestea, senzatiile de disconfort psihic sau problemele de comportament se reduc sau dispar de la sine, mai mult, vom constata o imbunatatire a relatiilor noastre afective, a aprecierii de sine, chiar a situatiei materiale.
Totul incepe sa se lege, sa capete sens, iar starea de implinire si armonie se intensifica pe zi ce trece.

Sursa:http://esoterism.ro/ro/articollamureste.php

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu